Lär dig spela tärning online

Att spela tärning online är enkelt och roligt. Man lär sig fort och kan komma igång och spela nästan direkt. Det finns ett flertal tärningsspel men det mest populära är craps, ett spel som funnits sedan 1700-talet. Tärningsspel är enkla vilket också gör dom roliga, och det är lätt att vinna stort. Innan man börjar spela är det bra att se över regler och lära sig från andra spelare genom att till exempel titta på videos eller läsa om olika strategier. Såhär spelas tärning online.

Regler i Craps: Det vanligaste tärningsspelet online

Reglerna i craps är enkla, men det kan vara bra att lära sig termer först så att man förstår vad allt betyder.

  • Natural: När shootern rullar 7 eller 11.
  • Craps: När shootern rullar 2, 3 eller 12.
  • Point: När shootern rullar 4, 5, 6, 8, 9, eller 10. 

Syftet med online tärning – att satsa!

Själva vinsterna i craps kommer ifrån satsningar på kast. Spelarna satsar helt enkelt på vad de tror att shootern kommer att kasta. Dessa satsningar kallas för olika saker och det är viktigt att förstå vad de betyder för att veta hur man vill satsa. Här nedan är de vanligaste satsningarna när man spelar online tärning:

  • Pass line bet: Shootern slår antingen en neutral eller en point på sitt första slag.
  • Don’t Pass line bet: Shootern slår 2, 3 eller 12.
  • Come bet: samma som Pass Line fast I rundor som följer efter det första slaget.
  • Don’t come bet: samma som Don’t Pass Line fast I rundor som följer efter det första slaget.
  • Field bet: Shootern slår 2, 3, 4, 9, 10, 11 eller 12.

Lär dig genom att spela

Det bästa sättet att lära sig spela att helt enkelt att prova på. De flesta casinon erbjuder gratisspel så att man kan testa att spela innan man börjar satsa pengar. Det kan vara bra att få inblick i spelet innan man börjar spela på riktigt. De flesta tärningsspelen som erbjuds online är enkla och det går fort att lära sig. Dessutom får nya spelare ofta välkomstbonusar, så det är en bra idé att kolla upp innan vilket tärningsspel online som har den bästa bonusen.