Regler för craps

Du måste känna till craps-reglerna om du vill få några pengar från spelet. Utan kunskap om craps-reglerna kan du kastas ut ur spelet för att kasta satsningar som är för stora eller bara inte uppmärksammar spelet. När du kommer in i ett spel av craps är du skyldig att följa alla spelregler och även de som är platsen framför dig. Detta innebär att du inte kan satsa hur många marker du har i potten (oavsett vad du tror att du kommer att satsa) eller att du måste sluta spela när som helst när du når din gräns. När du ante in för fler marker måste du också kontrollera om de andra spelarna har nått sina satsningar innan du gör det.

Några av de grundläggande craps-reglerna är ganska uppenbara, men det finns några mindre uppenbara regler också. Till exempel, när du är i ett craps-bord med personer som inte har gjort några satsningar ännu, får du lagligt ringa. Du kan dock bara ringa om alla vid bordet har satsat sina marker. Om någon inte har satsat sina marker får du ringa. Det spelar ingen roll vem du är eller hur många marker som finns kvar i potten. Du måste fortfarande checka in innan du går in så att du är i en juridisk pokersituation.

En annan sak som många som spelar craps inte förstår är att när du förlorar en hand i en omgång craps, då är du vanligtvis skyldig att berätta för de andra spelarna att du har förlorat. Du kan välja att bluffa men att berätta för de andra spelarna innan du visar dina kort är vanligtvis det bästa sättet att spela det. Detta beror på att de flesta spelare vid craps-bordet kommer att lägga sig om de vinner en hand utan att berätta för någon annan. Spelare förlorar också genom att berätta för andra spelare att de har förlorat när de inte har gjort det, så denna regel är viktig att veta.